For rådgjevarar og andre interesserte

Her finn du ei oversikt over korleis du kan få informasjon om utdanningane me tilbyr:

• I januar deltek me med stand på Utdanningsmessa for Sunnhordland.
    • I februar arrangerer me open dag.
    • I april og november gjennomfører me utprøving i vidaregåande skule for elevar på 9.- og 10. trinn.
    • Du er alltid velkomen til å ta kontakt med oss og be om omvising på skulen.
    • Inviter gjerne rådgjevarane våre med på foreldremøte på ungdomsskulen din for å gi informasjon om utdanningsvegar.
    • Inviter gjerne rådgjevarane til skulen din for å gi informasjon til enkeltelevar, klassar eller større grupper på ungdomsskulane.
    • Ta gjerne kontakt med ein av rådgjevarane våre om du ønskjer besøk av elevane våre for å fortelje om utdanningsvegar.
    • Me har ei flott heimeside.
    • Me er på Facebook.
    • Du finn oss på Instagram.
    • Du finn oss på Snapchat på adressa "elevstordvgs" (elevrådet).
    • Du finn oss på Twitter.
    • Her kan du sjå vår annonse.
    • Her kan du sjå film om skulen vår: Framtida ligg open.
    • Saman med Byggopp har me eit "Småhusprosjekt" for elevar i ungdsomsskulen. Kontaktperson for dette er Hermod.
    • Overføringsmøte - rundt skuleslutt har våre sosialpedagogiske rådgjevarar overføringsmøte med ungdomsskulane i regionen.